Pidennä käytettyjen Metsoloiden elämää

Osana vastuullisuuslupaustamme on Pese - Korjaa - Kierrätä -ohjelma, jonka puitteissa olemme lanseeranneet uuden Re.wear-kierrätysohjelman yhdessä kierrätyskumppanimme Ninyesin kanssa.

Anna käytetyille ihanuuksille uusi koti

Meidän avulla kierrättäminen on helppoa ja nopeaa

Kampanja!

1.

Täytä ja lähetä Metsola x Ninyes Re.wear lomake.

Täytä lomake

2.

Lähetä myytävät vaatteet meille käyttämällä Matkahuollon ennakkoon maksettua palautuskoodia 9545051. Koodi toimii vain Suomessa. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

3.

Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin, jossa on myös vaatteiden arvioitu arvo ja lahjakortin summa. Hyvitämme sinulle 50% vaatteen arvioidusta myyntihinnasta.

4.

Käytetyt, hyväkuntoiset Metsolat myydään yhteistyökumppanimme ninyes.fi sivustolla.

Mitä voin palauttaa?

Kaikki Metsola-vaatteet. Vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja jälleenmyyntikelpoisia.

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet
vaatteet, asusteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla
eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme
toistaiseksi ota lainkaan vastaan asusteita.
Huom. hyväksymme ainoastaan vaatteita, joiden oletettu myyntihinta on vähintään 10€.

Toimita käytetyt Metsola-vaatteet Metsola x Ninyes re.wear -palveluumme. Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Metsolan verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä. Myymme vaatteet yhteistyökumppanimme Ninyesin sivustolla. Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Vaatteiden tulee olla ehjiä, tahrattomia, karvattomia, puhtaita ja hajuttomia, ja niissä tulee olla tuotemerkki jäljellä. Tuotemerkin tulee olla ehjä. Mallikappaleita tai kakkoslaadun tuotteita, joissa niskamerkki on leikattu kahtia, ei hyväksytä myyntiin. Re.wear ohjelmaan eivät kelpaa likaiset tai rikkinäiset vaatteet, alusvaatteet ja sukat, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet - siis sellaiset millä ei ole myyntiarvoa. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen myyntilomakkeemme.

Saat hyvityksen toimittamistasi vaatteista 2 viikon kuluessa kun olemme vastaanottaneet toimituksen & vahvistaneet tuotteiden myyntikelpoisuuden. Vähennämme lahjakortin arvosta toimituskulut 4,90 € /toimitus. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja se on voimassa 3 kuukautta Metsolan verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesillä on oikeus todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 4,90 € toimituskuluja vastaan. Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Metsola tai Ninyes eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset
yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot.