Käytetyille Metsoloille
uusi koti!

Osana vastuullisuuslupaustamme on Pese - Korjaa - Kierrätä -ohjelma, jonka puitteissa olemme lanseeranneet uuden Re.wear-kierrätysohjelman yhdessä kierrätyskumppanimme Ninyesin kanssa.
Käytetyille ihanuuksille uusi koti

Koska Metsola-vaatteen arvo ja laatu säilyvät käyttäjältä toiselle, kannustamme asiakkaitamme ostamaan harkiten ja kestävästi, pitämään huolta vaatteistaan ja lopuksi kierrättämään tarpeettomat vaatteet uusille käyttäjille. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Olemme nyt tehneet kierrättämisen helpoksi yhdessä Ninyesin kanssa: lähetä käytetyt Metsolan vaatteet tai kodintekstiilit Ninyesille ja he hoitavat myynnin puolestasi. Saat korvauksena lahjakortin Metsolan verkkokauppaan.

Meidän avulla kierrättäminen on helppoa ja nopeaa

Palauttamasi vaatteet tarkastetaan, kuvataan, hinnoitellaan ja listataan myyntiin. Kaikki myyntiin liittyvät asiat hoidetaan siis puolestasi. Näin sinä pääset vähällä vaivalla ja vaatteesi löytävät uudet käyttäjät, turvallisesti ja varmasti.

Saat jokaisesta hyväksytystä vaatteesta lahjakortin, jonka arvo on vähintään puolet palauttamasi vaatteen arvioidusta myyntihinnasta. Jos siis vaatteen myyntihinta Ninyesissä olisi 50€, saat 25€:n arvoisen lahjakortin (miinus käsittely- ja lähetyskulut). Saat lahjakortin heti, kun vaatteesi on vastaanotettu ja tarkastettu. Ei siis odottelua, meneekö vaate kaupaksi tai kestääkö vaatteen käsittely kauan.

Ninyesistä löydät myös suuren valikoiman hyväkuntoisia 2nd hand Metsoloita.

1.

Täytä ja lähetä Ninyesin sivuilla Metsola x Ninyes Re.wear lomake:

Täytä lomake

2.

Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille. Liitä lähetyksen mukaan lappu, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa. Matkahuollon palautuskoodi on 9545051 ja Postin asiakaspalautustunnus on 671577.

Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18B, 00210 Helsinki.

Voit myös tuoda vaatteesi maksutta yllä olevaan osoitteeseen tai Kauppakeskus REDI / Second Hand Market 3 krs. Hermannin rantatie 5.

3.

Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta
vaatteesta joko 50 % tai 70% hyvityksen lahjakortin muodossa Metsolan verkkokauppaan. Saat 50% hyvityksen, kun palauttamasi vaatteen arvioitu myyntihinta on alle 70€ tai 70% hyvityksen, kun arvioitu myyntihinta on vähintään 70€.

Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

4.

Käytetyt, hyväkuntoiset Metsolat myydään yhteistyökumppanimme ninyes.fi sivustolla.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot: ninyes.fi/pages/re-wear
Seuraa Metsolaa ja Ninyesiä somessa ja bongaa ajankohtaiset kampanjat!

Mitä voin palauttaa?

Kaikki Metsola-vaatteet tai kodintekstiilit. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja jälleenmyyntikelpoisia.

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet tai kodintekstiilit, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet
vaatteet, asusteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla
eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme
toistaiseksi ota lainkaan vastaan asusteita.
Huom. hyväksymme ainoastaan vaatteita, joiden oletettu myyntihinta on vähintään 10€.

Toimita käytetyt Metsola-vaatteet Metsola x Ninyes re.wear -palveluumme. Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Metsolan verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä. Myymme vaatteet yhteistyökumppanimme Ninyesin sivustolla. Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Vaatteiden tulee olla ehjiä, tahrattomia, karvattomia, puhtaita ja hajuttomia, ja niissä tulee olla tuotemerkki jäljellä. Tuotemerkin tulee olla ehjä. Mallikappaleita tai kakkoslaadun tuotteita, joissa niskamerkki on leikattu kahtia, ei hyväksytä myyntiin. Re.wear ohjelmaan eivät kelpaa likaiset tai rikkinäiset vaatteet, alusvaatteet ja sukat, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet - siis sellaiset millä ei ole myyntiarvoa. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen myyntilomakkeemme.

Saat hyvityksen toimittamistasi vaatteista 2 viikon kuluessa kun olemme vastaanottaneet toimituksen & vahvistaneet tuotteiden myyntikelpoisuuden. Vähennämme lahjakortin arvosta toimituskulut 4,90 € /toimitus. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja se on voimassa 3 kuukautta Metsolan verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesillä on oikeus todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 4,90 € toimituskuluja vastaan. Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Metsola tai Ninyes eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset
yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot.