Toimitusehdot

Tervetuloa ostoksille Metsolan verkkokauppaan ūü§ć

Täältä löydät hyödyllistä tietoa mm. tilauksesta, toimituksesta ja palautuksista. Voit halutessasi rekisteröityä verkkokauppaamme, tilauksia voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä.

 • Mik√§li haluat tehd√§ muutoksia tilaukseesi, se onnistuu tekem√§ll√§ uuden tilauksen.
 • Emme yhdist√§ eri aikoina vastaanotettuja tilauksia.
 • Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Vaihto-oikeutta tuotteilla ei ole.
 • Huom! Lis√§√§mme kaikkiin palautuksiin k√§sittelykulun 3,90 ‚ā¨.
 • Pid√§t√§mme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.
 • Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siit√§ mahdollisimman pian.

MAKSUTAVAT

1. Paytrail-maksujärjestelmä

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Paytrail tarjoaa seuraavat maksutavat: kotimaisten pankkien verkkomaksut, mobiilimaksut (MobilePay, Siirto, Pivo), luottokorttimaksut (MasterCard, Visa, Amex) sekä lasku- ja osamaksutavat (OP Lasku, Walley- sekä Jousto-lasku ja -osamaksut).

2. Klarna Checkout -maksujärjestelmä
Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Klarna Checkout tekee tunnistamisen ja näyttää automaattisesti sinulle tietyt tiedot, samoin kuin sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot. Ennalta valittu maksutapa on automaattisesti lasku. Asiakas voi itse valita hänelle sopivan maksutavan, kuten suoramaksun oman verkkopankin kautta tai korttimaksun. Klarna Checkout pitää huolen siitä, että voit tehdä ostoksesi turvallisesti riippumatta valitsemastasi maksutavasta.

Valitsemalla Klarna-laskun sinun ei tarvitse maksaa tilaustasi ennen sen toimitusta.

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu), Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi. Klarnan maksujärjestelmä tekee asiakkaan tunnistamisen ja tästä johtuen paketin noutopisteen tulee olla pääsääntöisesti noin 10 km säteellä tilauksella olevasta toimitusosoitteesta.

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)

3. PayPal Suomi ja ulkomaiden maksut

TOIMITUSKULUT JA -TAVAT

Toimitusaikamme on 1-4 arkipäivää. 

Tilaukseesi lisätään toimituskulut automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitamme kaikki tilaukset paketteina, jolloin saat siitä aina seurantakoodin.

Nouto Metsolan keskusvarastolta (3PL, Koivuhaka, arkisin 8-17) 0,00 ‚ā¨
Juurakkotie 4, 01510 Vantaa. Säilytämme tilauksia noudettavissa yhden viikon ajan. Varastolta noutamattomasta tilauksesta veloitamme 5 euron käsittelykulun.

Olemme ottaneet noutotilauksiin käyttöön noutoautomaatin Vantaan Koivuhaan keskusvarastollamme. Saat meiltä normaalisti toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on kerätty ja valmis noudettavaksi. Mikäli pakettisi löytyy noutoautomaatista, saat erillisen sähköpostiviestin osoitteesta pakettiautomaatti@sgn.fi ja viestistä löydät lokerokoodin. Jos erillistä viestiä ei tule, on tilauksesi noudettavissa varaston henkilökunnalta. Oikea lokero aukeaa automaattisesti syöttämällä koodi automaatin edessä sijaitsevalle näytölle. Jos automaatin kanssa tulee ongelmaa, kysythän apua ensisijaisesti varaston henkilökunnalta, joka auttaa sinua mielellään.

Toimituskulut Suomeen:

 • Budbee Box noutopaketti alk. 2,99 ‚ā¨ (maksuton yli 100‚ā¨ tilauksiin)¬†
  • Huomioithan, ett√§ Budbee Box ei toimita viel√§ kaikkialle Suomeen.
 • DB Schenker Noutopistepaketti¬†3,99 ‚ā¨ (maksuton yli 100‚ā¨ tilauksiin)
 • ‚ÄčPostin automaatti tai noutopiste 4,99 ‚ā¨
 • Budbee kotiinkuljetus 5,99 ‚ā¨
  • Huomioithan, ett√§ Budbee ei toimita viel√§ kaikkialle Suomeen.
 • Schenker kotiinkuljetus 9,99 ‚ā¨
 • Posti Kotipaketti, Kotiinkuljetus 11,99 ‚ā¨

Mikäli haluat tilata ulkomaille, teethän sen osoitteessa metsola.co.

Toimituskulut ulkomaille:

 • Posti Postipaketti Baltia 6,50 ‚ā¨
 • Parcel Connect 14,95 ‚ā¨ (ulkomaat)

Pyrimme nopeaan toimitukseen. Jätämme tuotteet kuljetukseen 1 - 3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin erilaisten kampanjoiden aikana (esim. ALE, Drop-päivät, Black Friday).

PALAUTUSOIKEUS

Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian ne saatuasi. Sinulla on kuluttajana oikeus tutustua rauhassa tuotteeseen, tarkistaa se ja sovittaa sitä. Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

Jos ostat tuotteen my√∂hemmin k√§ytett√§v√§ksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on ihan yht√§ t√§rke√§√§. √Ąl√§ tee k√§ytt√∂√∂nottopesua tuotteelle ennen kuin olet tehnyt ostop√§√§t√∂ksen ja todennut tuotteen sopivaksi.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, niissä tulee olla alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen palautuskäsittelyä. Pakkaathan tuotteet palautukseen siististi, jotta ne tulevat meille perille myyntikunnossa. Tuotteet voi palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai jossain muussa kestävässä pussissa/laatikossa.

Emme vastaanota palautuksia, jotka on tehty yli 14 vuorokautta lähetyksen vastaanottamisesta.

Käsittelemme palautukset kahden viikon sisällä niiden saapumisesta takaisin meille, jolloin myös teemme maksunpalautuksen. Palautamme maksun palautuskäsittelyn yhteydessä käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt tehdessäsi tilauksen.

Jos osa tilauksesta palautetaan ja palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, vähennämme toimituskulun palautettavasta summasta.

Tilauksen noutamatta j√§tt√§minen ei ole palautus. Veloitamme noutamattomasta l√§hetyksest√§ 10,00 ‚ā¨:n k√§sittelykulun, joka kattaa postimaksut ja l√§hetyksen k√§sittelyn. Noutamaton l√§hetys ulkomaille veloitetaan toteutuneen rahtikulun mukaan + 10,00 ‚ā¨:n palautusmaksu.

TUOTTEIDEN PALAUTUS

Tuotteen voi palauttaa meille noudattamalla seuraavia ohjeita. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, jotta ne tulevat perille myyntikuntoisina. Tuotteet voi palauttaa joko alkuperäisessä lähetyspakkauksessa tai muussa kestävässä pussissa/laatikossa. Muista laittaa palautuslomake mukaan lähetykseen.

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin palautukseen ja se on matkalla meille.

Palautettavasta summasta v√§hennet√§√§n aina palautuskulut 3,90 ‚ā¨. Noutamattomasta tilauksesta veloitetaan 10 ‚ā¨ k√§sittelykulu. Palautuskululla katetaan palautusk√§sittelyn kuluja. Jos palautus tehd√§√§n Suomen ulkopuolelta, palautuskulu on 7,50 ‚ā¨. Palautuskulu sis√§lt√§√§ palautuksen k√§sittelyn sek√§ l√§hetysmaksut.¬†

POSTI, paketti tai kotipaketti
Nouda¬†Postin palautuspalvelusta¬†Helposti-koodi (‚ÄĚpalauta alkuper√§isell√§ l√§hetystunnuksella‚ÄĚ) k√§ytt√§en hyv√§ksesi alkuper√§isen toimituksen l√§hetystunnusta. Kirjoita Helposti-koodi paketin p√§√§lle ja vie paketti joko Postin toimipisteeseen tai Pakettiautomaattiin.¬†

tai

Kirjoita paketin päälle seuraavat tiedot:

3PL / Metsola Lifestyle Oy
‚ÄĚAsiakaspalautus‚ÄĚ
Sopimusnumero 615413
Juurakkotie 4
01510 Vantaa

ja palauta paketti lähimpään Postin toimipaikkaan.

Schenker, paketti tai kotitoimitus
Palauta tilauksesi Schenkerin noutopisteeseen (vain Schenkerin kautta toimitetut paketit). Ota mukaan alkuperäisessä pakkauksessa ollut kollitarra tai lähetystunnus nopeuttaaksesi palautuksen käsittelyä. 

Budbee

varaa palautus tesktiviestin seurantalinkin kautta tai Budbee-sovelluksessa.  Noutopaketit: Valitse palautus Budbee Box -pakettiautomaattiin, ja saat palautusta varten PIN-koodin. Kotiinkuljetus: Valitse nouto kotiovelta sinulle sopivaan aikaan.

Noutotilaukset
Palauta tilauksesi Noutopisteelle aukioloaikojen puitteissa, arkisin klo 8 - 17.

 

TUOTEVIRHEILMOITUS

Täytä lomake osoitteessa: https://www.metsola.fi/page/14/tuotevirheilmoitus