Toimitusehdot

Tervetuloa ostoksille Metsolan verkkokauppaan ūü§ć

Täältä löydät hyödyllistä tietoa mm. tilauksesta, toimituksesta ja palautuksista. Voit halutessasi rekisteröityä verkkokauppaamme, tilauksia voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä.

 • Mik√§li haluat tehd√§ muutoksia tilaukseesi, onnistuu se tekem√§ll√§ uuden tilauksen.
 • Emme yhdist√§ eri aikoina vastaanotettuja tilauksia.
 • Tuotteilla on 14 vuorokauden maksuton palautusoikeus. Vaihto-oikeutta tuotteilla ei ole.
 • Pid√§t√§mme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.
 • Jos jokin tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siit√§ mahdollisimman pian.

  Kun tilauksesi loppusumma on yli 150 ‚ā¨, saat ilmaiset toimituskulut (peruspaketti) Suomeen!
  Kun tilauksesi loppusumma on yli 150 ‚ā¨, saat ilmaiset toimituskulut ulkomaille (Baltia ja Eurooppa)!

  MAKSUTAVAT

  1. Klarna Checkout -maksujärjestelmä
  Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Klarna Checout tekee tunnistamisen ja näyttää automaattisesti sinulle tietyt tiedot, samoin kuin sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot. Ennalta valittu maksutapa on automaattisesti lasku. Asiakas voi itse valita hänelle sopivan maksutavan, kuten suoramaksun oman verkkopankin kautta tai korttimaksun. Klarna Checkout pitää huolen siitä, että voit tehdä ostoksesi turvallisesti riippumatta valitsemastasi maksutavasta.

  Valitsemalla Klarna laskun sinun ei tarvitse maksaa tilaustasi ennen sen toimitusta.

  Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi. Klarnan maksujärjestelmä tekee asiakkaan tunnistamisen ja tästä johtuen paketin noutopisteen tulee olla pääsääntöisesti n. 10 km säteellä tilauksella olevasta toimitusosoitteesta.

  Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
  Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)

  2. PayPal Suomi ja ulkomaiden maksut

  TOIMITUSKULUT JA -TAVAT

  Tilaukseesi lisätään toimituskulut automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitamme kaikki tilaukset paketteina, jolloin saat siitä aina seurantakoodin.

  Nouto Metsolan keskusvarastolta (3PL, Koivuhaka, arkisin 8-17) 0,00 ‚ā¨
  Juurakkotie 4, 01510 Vantaa

  DB Schenker Noutopistepaketti¬†3,95¬†‚ā¨
  ‚ÄčPostin automaatti 4,95 ‚ā¨
  ‚ÄčMatkahuolto - L√§hell√§-paketti 5,95 ‚ā¨
  Schenker kotiinkuljetus 9,95 ‚ā¨
  Posti Kotipaketti, Kotiinkuljetus 11,95 ‚ā¨
  Posti Postipaketti Baltia 7,95 ‚ā¨
  Parcel Connect 9,95 ‚ā¨ (ulkomaat)

  Pyrimme nopeaan toimitukseen. Jätämme tuotteet kuljetukseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin erilaisten kampanjoiden aikana (esim. ALE, Drop-päivät, Black Friday).

  PALAUTUSOIKEUS

  Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian, kun olet saanut tilauksesi. Sinulla on kuluttajana oikeus tutustua rauhassa tuotteeseen, tarkistaa se ja sovittaa sitä. Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

  Jos ostat tuotteen my√∂hemmin k√§ytett√§v√§ksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on ihan yht√§ t√§rke√§√§. √Ąl√§ tee k√§ytt√∂√∂nottopesua tuotteelle ennen kuin olet tehnyt ostop√§√§t√∂ksen ja todennut tuotteen sopivaksi.

  Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, niissä tulee olla alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen palautuskäsittelyä. Pakkaathan tuotteet palautukseen siististi, jotta ne tulevat meille perille myyntikunnossa. Tuotteet voi palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai jossain muussa kestävässä pussissa / laatikossa.

  Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.

  Käsittelemme palautukset pääsääntöisesti 2-4 arkipäivän sisällä niiden saapumisesta, jolloin myös teemme maksunpalautuksen. Palautamme maksun palautuskäsittelyn yhteydessä käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt tehdessäsi tilauksen.

  Jos osa tilauksesta palautetaan ja palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, vähennämme toimituskulun palautettavasta summasta.

  Tilauksen noutamatta j√§tt√§minen ei ole palautus. Veloitamme noutamattomasta l√§hetyksest√§ 10,00 ‚ā¨:n k√§sittelykulun, joka kattaa postimaksut ja l√§hetyksen k√§sittelyn. Noutamaton l√§hetys ulkomaille veloitetaan toteutuneen rahtikulun mukaan + 10,00 ‚ā¨:n palautusmaksu.

  TUOTTEIDEN PALAUTUS

  Tuotteen voi palauttaa meille maksutta noudattamalla seuraavia ohjeita. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, jotta ne tulevat perille myyntikuntoisina. Tuotteet voi palauttaa joko alkuperäisessä lähetyspakkauksessa tai muussa kestävässä pussissa/laatikossa. Muista laittaa palautuslomake mukaan lähetykseen.

  Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin palautukseen ja se on matkalla meille.

  Kaikki palautukset ovat maksuttomia.

  POSTI, paketti tai kotipaketti
  Nouda¬†Postin palautuspalvelusta¬†Helposti-koodi (‚ÄĚpalauta alkuper√§isell√§ l√§hetystunnuksella‚ÄĚ) k√§ytt√§en hyv√§ksesi alkuper√§isen toimituksen l√§hetystunnusta. Kirjoita Helposti-koodi paketin p√§√§lle ja vie paketti joko Postin toimipisteeseen tai Pakettiautomaattiin.¬†

  tai

  Kirjoita paketin päälle seuraavat tiedot:

  Metsola Lifestyle Oy
  ‚ÄĚAsiakaspalautus‚ÄĚ
  Sopimusnumero 615413
  Pulkkisentie 23 A
  90440 KEMPELE

  ja palauta paketti lähimpään Postin toimipaikkaan.

  Schenker, paketti tai kotitoimitus
  Palauta tilauksesi Schenkerin noutopisteeseen. Ota mukaan alkuperäisessä pakkauksessa ollut kollitarra tai lähetystunnus nopeuttaaksesi palautuksen käsittelyä.

  Matkahuolto
  Palautustunnus 9525694

  Noutotilaukset
  Palauta tilauksesi Noutopisteelle aukioloaikojen puitteissa, arkisin klo 8 - 17.

   

  TUOTEVIRHEILMOITUS

  Täytä lomake osoitteessa: https://www.metsola.fi/page/14/tuotevirheilmoitus