Tiedotteet


TIEDOTE 11.4.2024

ANNON JA METSOLAN YHTEISTYÖMALLISTO:
RAKASTETTUJA PUPUJA JA LUONNONMATERIAALEJA

Anno x Metsola -mallisto yhdistää kaksi kotimaista designalan yritystä, joiden arvot kohtaavat niin suunnittelussa kuin tuotannossakin. Sekä sisustusbrändi Anno Collection että lastenvaatemerkki Metsola Lifestyle panostavat laatuun ja tuotteiden pitkäikäisyyteen. Molemmat toimijat luottavat luonnonmateriaaleihin, joista valmistetaan myös yhteinen Anno x Metsola -mallisto.

”Yhteistyömallistomme tarkoitus on tuoda iloa ja leikkisyyttä jokapäiväiseen elämään”, kertoo Annon myyntipäällikkö Niina Teikari. Kokoelma on suunniteltu erityisesti lastenhuoneen sisustukseen. ”Toivomme kuitenkin, että Anno x Metsola -tuotteistamme nauttivat kaikenikäiset ja että se ilahduttaa mahdollisimman monia”, lisää Annon ja Metsolan brand marketing manager Yasmin Kallava hymyillen. 

Metsola-tuotteista tuttu Henna Adelin kuvittama pupu on yhteistyömalliston rakastettu tähti! Pupukuviota on painettu lakanasetteihin, koristetyynyihin ja verhoihin sekä kudottu jacquard-tekniikalla torkkupeitteisiin. Kokoelmaan kuuluu myös upea pupukuosinen tapetti. Kuvioituja tuotteita täydentävät yksiväriset tekstiilit, kuten kylpytakit ja huppupyyhkeet, joihin on ommeltu suloiset pupunkorvat. Tuotteet ovat väritykseltään pehmeän harmonisia ja designiltaan viehättävän ajattomia.

Anno x Metsola -mallisto on suunniteltu Suomessa ja valmistettu kestävistä sekä mukavista luonnonmateriaaleista Annon pitkäaikaisilla ja luotettavilla yhteistyötehtailla Liettuassa, Portugalissa, Intiassa ja Vietnamissa. 

Hurmaavat pupuaiheiset yhteistyötuotteet tulevat myyntiin Annon ja Metsolan verkkokauppoihin perjantaina 19.4. Etukäteen tuotteisiin pääsee ihastumaan jo 11.4. alkaen, kun ne julkaistaan ennakkokatseluun molempien brändien verkkokaupoissa! 

Mallistoon voi tutustua myös paikan päällä Lapsimessuilla Anno x Metsola -osastolla 19.–21.4. Helsingin Messukeskuksessa. Tuotteita voi ostaa lisäksi niin Annon kuin Metsolankin valikoiduilta jälleenmyyjiltä, joiden lista löytyy osoitteesta annocollection.fi. 


ANNO on kotimainen sisustusbrändi, joka luo ajattomia designtuotteita arjen parhaisiin hetkiin. Luonnonmateriaalit villa, pellava ja puuvilla ovat olennainen osa Annon harkittuja mallistoja, jotka koostuvat kodintekstiileistä, käyttötavaroista ja koriste-esineistä, kuten laadukkaista matoista, pehmeistä pyyhkeistä, lämpimistä huovista ja kauniista koreista.

METSOLA on kotimainen lastenvaatemerkki, joka tunnetaan kauniista ja leikkisistä kuoseistaan. Metsolan tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa. Brändin vaatteissa ja asusteissa suositaan puuvillaa sekä muita luonnonkuituja ja kierrätysmateriaaleja. Metsola-tuotteet tehdään lasten tarpeita kunnioittain kestämään ja ilostuttamaan leikin pyörteissä!

Sekä Anno että Metsola on perustettu vuonna 2007. Molemmat brändit ovat osa suomalaista SGN Group -perheyritystä, jonka toiminta pohjautuu rohkeuteen, välittämiseen ja luottamukseen.


Lisätiedot

Yasmin Kallava

Brand Marketing Manager, Anno Collection Oy & Metsola Lifestyle Oy

yasmin.kallava@annocollection.com


Niina Teikari

Myyntipäällikkö, Anno Collection Oy

niina.teikari@annocollection.com